16.04.2024
Новини

Пенсії виплачуватимуть вчасно, незважаючи на карантинні заходи, – Укрпошта

Укрпошта працює у штатному режимі: виплачують пенсії та доставляють пакунки вчасно. Про це йдеться на офіційній сторінці Міністерства інфраструктури у фейсбуці.

“Укрпошта:

доставляє пенсії та грошові виплати мільйонам клієнтів, особливо пенсіонерам, які є найбільш вразливою категорією можливого інфікування коронавірусом.

пенсіонери можуть здійснювати комунальні платежі вдома, отримувати побутові товари і продукти першої необхідності, щоб не піддаватися ризику і не йти в магазини, або в місця значного скупчення людей.

приймає і відправляє посилки в Україні та за її межі. За інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я, процес отримання посилок – є безпечним для здоров’я людей.

Щоб робота працівників та обслуговування клієнтів були безпечним:

У відділеннях забезпечується безпечний простір між клієнтами та працівниками. Дистанції у приміщеннях відділень у 1-1,5 метра позначені жовтою (сірою) стрічкою. Клієнти не мають заходити за жовту (сіру) лінію, якщо біля стійки обслуговується клієнт. Підходити лише тоді, коли вікно вільне.

Підприємство має запас респіраторів та більше ніж 100 тисяч масок. Найближчим часом поштові відділення, сортувальні центри та офісні об’єкти будуть забезпечені більш ніж 11000 дезінфекторами.

Кожен працівник, у разі виявлення будь-яких симптомів хвороби, в першу чергу, має звернутися до лікаря, повідомити свого безпосереднього керівника та уникати будь-яких контактів з колегами та клієнтами, залишаючись на самостійному карантині.

Якщо у листоноші виникають будь-які сумніви щодо незадовільного стану здоров’я клієнта, рекомендується уникати контакту з ним та попередити начальника відділення про таку ситуацію

За наявності будь-якого ризику для здоров’я співробітників, керівництво Укрпошти залишає за собою право вносити корективи в режим роботи відділень та надання поштових і фінансових послуг”, – йдеться в дописі.

Перейти до панелі інструментів