28.03.2024
Місто Новини

Укравтодор запустив інтерактивну мапу, де можна дізнатися все про ремонти доріг

Інтерактивну мапу доріг, де можна в режимі реального часу побачити усі ділянки, що будуть відремонтовані за планами цього року, запустив Укравтодор. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України. 

Мапа доступна на порталі https://map.ukravtodor.gov.ua. Громадяни можуть отримувати об’єктивну й актуальну інформацію щодо стану проїзду (ремонтів, ДТП, перекриття руху, ускладнення руху), про об’єкти придорожнього сервісу, розташування паркінгів та аварійно-небезпечних ділянок, погодних умов на дорогах тощо.

Портал оновлюється постійно через інформацію від дорожніх служб, дані гідрометцентру, системи Weigh-in-motion, дорожніх засобів контролю (лідарів, сканерів, камер), GPS-трекерів на техніці підрядників і звернення громадян про ситуації на дорогах. Пізніше мапа буде доступна в Дії (український e-сервіс державних послуг – ред.).

Також користувачі можуть надсилати до Укравтодору інформацію про проблеми, які перешкоджають комфортному проїзду (незадовільний стан доріг, перешкоди руху, події на дорогах тощо).

Перейти до панелі інструментів