29.03.2024
Новини Оперативно

На “Східному” жінка віддала “посланцеві” від сина валізу з півмільйоном гривень

Нерозкритим досі залишається злочин, який стався у Тернополі наприкінці листопада минулого року на “Східному” масиві. Чорною валізою, в якій було майже півмільйона гривень, заволоділи шахрайським способом. 

– Жінка старшого віку винесла валізу, думала, що це посланець від сина, який працює в “Укртелекомі”, – повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол. – Валіза була на коді з великою сумою грошей. Особа, яка її забрала, поки не встановлена особа. Ми над цим працюємо. Добре, що по місті є велика кількість камер спостереження і ми можемо встановлювати злочинців, але наразі цей злочин залишається нерозкритим. 

Пан Богомол додає, що у Тернополі не часто, один-два рази в місяць, але стаються такі злочини як шахрайство за допомогою впливу на потерпілу сторону. 

– Наприклад, повідомляють, що син в поліції і треба дати хабара, – каже він. –  Це стара схема, з якою ми боролися 4 роки тому. У більшості люди знають про неї, але в даному випадку жінка винесла валізу….

Перейти до панелі інструментів