29.03.2024
Новини Оперативно

Під час ремонту даху у Заліщицькому районі на чоловіка впала стіна

Частина стіни впала на двох чоловіків в Заліщицькому районі 22 січня близько 13:00. Один встиг відскочити, а іншому це не вдалося. 31-річний житель Івано-Франківської області опинився під кількома тоннами цегли. Люди, які були поруч, витягнули з-під завалів потерпілого, але врятувати його не вдалося, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.
За словами правоохоронців, чоловіки зайшли в складське приміщення на території колгоспного підприємства. Напередодні там тривали роботи по ремонту даху. Частину даху зняли і одна зі стін не була закріплена і в якийсь момент вона впала.
Працівники поліції з’ясовують, що загиблий робив на території приватного підприємства, чи залучали його для проведення будівельних робіт і якщо так, то на яких підставах.
Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 272 частина 2 ККУ – Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей.
Ще одну травму на виробництві того ж дня зареєстрували в журналі Єдиного обліку правоохоронці. На лінію “102” Козівського відділення поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що до них за меддопомогою звернувся тернополянин, 1958 року народження. У потерпілого закритий перелом стегна. Травму чоловік отримав на робочому місці.
Він разом з співробітниками переносив електрощитову. Проте зачепився, впав, а металева конструкція травмувала йому ногу. Чоловік офіційно працевлаштований. Дані матеріали правоохоронці передали на розгляд в управління держпраці.
Перейти до панелі інструментів