23.04.2024
Місто Новини

У Тернополі демонтували понад пів сотні рекламних конструкцій грального бізнесу

68 рекламних конструкцій грального бізнесу демонтували у Тернополі 21 та 24 грудня. Роботи проводила постійнодіюча робоча група з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею, спільно з управлінням муніципальної інспекції та Тернопільським відділом національної поліції. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Рекламні конструкції грального бізнесу демонтували за адресами: вул. Валова, вул. А. Живова, вул. Руська, Привокзальний майдан, вул. Митрополита А. Шептицького, вул. Бережанська, вул. Карпенка, вул. І. Мазепи, Майдан Перемоги, вул. Слівенська, просп. Степана Бандери.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 21.12.2019 року №1207 «Про демонтаж рекламних засобів та вивісок».

Для повернення демонтованих рекламних засобів власникам необхідно звернутися в ПП «Східний масив» (просп. Степана Бандери, 94) та КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» (вул. Білецька, 11). При собі мати документи, що посвідчують право власності на демонтовані об’єкти. Виконання рішення виконавчого комітету продовжується.

Перейти до панелі інструментів