20.04.2024
Місто Новини

У Тернополі на Руській “заварили” перехід, на якому постійно збивали пішоходів

Пішохідні переходи на вулиці Руській поблизу перехрестя, що з’єднує вулицю Коперника та вулицю Січових Стрільців переносять з метою зменшення аварійності на даній ділянці. Наразі проходи обмежили турнікетною огорожею, а незабаром вони будуть відновлені на деякій відстані.

Перемістять переходи і на вулиці Коперника та на вулиці Січових Стрільців. Також з метою безпеки змістили пішохідний перехід на вулиці Збаразькій, повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.

Як розповідає  заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Андрій Дроздовський, такі роботи проводять і на інших ділянках міста – десь переходи переносять, десь закривають, а десь влаштовують нові. Зокрема, нещодавно був закриті переходи на вулиці Крушельницької поблизу двоаркового моста та нижче “Театру актора та ляльки” на вулиці Пирогова.

Нові переходи облаштували на вулиці Бережанській в районі ресторану “Три богатирі”, на вулицях Курбаса, Дубовецькій, Монастирського, Коновальця. Також було облаштованне турнікетне огородження для уникнення хаотичного руху пішоходів на вулицях Богдана Хмельницького та Братів Бойчуків.

Фото – Ромко Задорожний

Перейти до панелі інструментів