29.03.2024
Новини Оперативно

У Кременці на жінку з дитиною впав 50-метровий паркан

Тимчасовий паркан у центрі Кременця впав 12 грудня, близько 17. 30. У той момент проходила жінка із дитиною, яку забрала із дитячого садочка. При падінні конструкції жінка прийняла весь удар на себе. Мама отримала забої, від яких болить усе тіло, є підозра на тріщину.

Паркан належить будівельникам, які нещодавно розпочали реконструкцію площі у Кременці, повідомляють на сторінці “Типовий Кременець” у соцмережі “Фейсбук”.  Причому при встановленні огорожі її переносили три рази, поки нарешті узгодили для неї місце.

Про нещасний випадок, який стався з нею і її сином Elena Sichkun написала у групі “Кременець”:

“Доброї ночі, кременчани!!! Багато з вас, мабуть, бачили, що впала загорожа майбутньої площі в м. Кременець. Але якби ж то вона просто впала і не покалічила людей… Не тут то було. Я з 5-ти річною дитиною йшли з садочка по тротуару, і ця вся 1,5 метрова залізна огорожа довжиною в приблизно 50м зі стовбами завалися на нас і накрила. Син почав несамовито кричати, а я спробувати вилізти, але зрозуміла, що це мені не під силу. На наше щастя, стояла припаркована машина поблизу, і мужчина вибіг з неї і витягнув нас з дитиною. Там посередині є виїмка від нас. Він допоміг припідняти загорожу і якось ми викарабкались. Поліція і швидка прибули на місце події і взяли в нас пояснення. Я написала заяву. Медсестра зі швидкої запитала, чи ми неушкоджені, адже крові на нас небуло і ми змогли стояти ногах. Швидка поїхала, а ми залишились з патрульними. Я, напевне, від шоку не відчувала на той момент болі. Але через деякий час зрозуміла, що мене болить рука, права лопатка і правий бік та коліно. Сказала про це і записала в пояснюючій. Після того з дитиною поїхали на огляд в приймальне відділення лікарні. Там нас оглянув травматолог і зафіксував забої у мене. Я зробила рентген. Є підозра, що маю тріщину. Ось така ситуація. Тепер нам потрібен кваліфікований некорумпований адвокат. Якби йшла дитина сама чи старенька бабця, то її би прибило точно. Весь удар прийшовся на мій рюкзак з правої сторони (це ще повезло, що я там його несла і він пом’ якшив удар). 

Хто відповідатиме за нещасний випадок, який стався з Кременчанкою, з’ясовуємо. Детальніше – згодом.

Фото: “Типовий Кременець”.

Перейти до панелі інструментів