26.04.2024
Новини Шапіто

Виконком доповнив перелік категорій учнів, що мають право на пільговий проїзд

Виконком доповнив перелік пільгових категорій учнів, що мають право на пільговий проїзд у міському транспорті за наявності учнівської картки. Йдеться зокрема про тих дітей, які мають тернопільську реєстрацію, але вчаться не у Тернополі.

Відповідні зміни внесли на засіданні виконкому міськради у середу, 4 грудня.

-Виноситься на розгляд проект про внесення змін у рішення №306 “Про забезпечення учнів, вихованців та студентів денної форми навчання правом на пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування”, – каже заступник начальника управління – начальник відділу транспорту Олег Вітрук. – Даним рішенням передбачається доповнити перелік пільгових категорій учнів, а саме учнів, які зареєстровані у місті Тернополі. Бо існують випадки, коли дитина – тернополянин, живе у місті Тернополі, але навчається в школі у наближеному населеному пункті, селі, наприклад, і так далі. Відповідно, були до нас звернення.

Члени виконкому підтримали такі зміни одноголосно.

Як роз’яснили у прес-службі міськради, у рішенні прописано, що такі тернополяни мають право отримати «Учнівську картку тернополянина» та користуватися міським транспортом на тих самих умовах, як і ті діти, що навчаються у тернопільських школах. Таких звернень було декілька. І це рішення поширюється лише на школярів

Перейти до панелі інструментів