20.04.2024
Новини Оперативно

У аваріях травмувалися дві жінки: одна випала зі скутера, інша – потрапила під колеса авто

Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритим переломом гомілки та в комі до лікарні 8 листопада госпіталізували жінку, 1981 року народження. Потерпілу посеред дороги при виїзді з Почаєва близько 17:40 помітив водій автомобіля. Він викликав і швидку, і поліцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.
При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що травмована – жителька села Старий Тараж. Вона керувала скутером Yamaha Jog і, як припускають слідчі, не впоралася з керуванням та впала з транспортного засобу.
Жінку доправили в реанімаційне відділення. У потерпілої взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.
Ще одна жінка того ж дня опинилася під колесами автомобіля на Теребовлянщині. На лінію “102” зателефонував чоловік і повідомив, що в селищі Дружба, керуючи автомобілем ВАЗ-2109 збив жінку.

Аварія трапилася на дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече. За попередньою інформацією, водій порушив правила дорожнього руху  і збив жінку, яка переходила проїжджу частину дорогу на пішохідному переході.

В результаті удару, потерпілу з тілесними ушкодженнями та закритим переломом гомілки госпіталізували до лікарні. Водій попередньо тверезий. По двох автопригодах триває слідство і вони внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ.

 

Перейти до панелі інструментів