19.04.2024
Новини

Живий коридор проблем. З чим прийшли люди до президента Зеленського

Перед приїздом Володимира Зеленського біля будинку обласної ради зібралися працівники облавтодору та освітяни, яким не виплачують зарплату. За їхніми словами, заборгованість становить 151 млн. гривень. Зеленський попросив чиновників облдержадміністрації підготувати листи в Офіс президента і взяв питання на контроль.

Після представлення голови ОДА і зустрічі з активом області у холі адміністративного будинку та під його стінами президента чекали сотні людей з різними проблемами. Одні скаржилися на місцеву владу, інші шукали соціального захисту. Ветерани і добровольці висловили очільнику держави своє ставлення до розведення військ на Сході. Були й люди, які не можуть впоратися із судовим безчинством.

Президент спілкувався з людьми через щільне коло охоронців. Окремим вдавалося достукатися до гаранта і передати своє звернення.

Скаржилися люди й на те, що не працює система Соціальний ліфт, чоловік не міг подати заявку на одну із посад.

Біатлоніст Олександр Починок вручив президенту звернення щодо збереження біатлонної траси.

  • Зараз критична ситуація, комплекс на межі виживання, – розповідає пан Починок. –  У найкоротший час треба відкрити дитячо-юнацько біатлонну школу, яка має відродити спорт на Тернопільщині.

 

Не оминули тернополяни нагоди й висловити обурення у присутності президента міському голові Тернополя Сергію Надалу.

 

Перейти до панелі інструментів