25.04.2024
Здоров’я Новини

Тернопільський студент потрапив у реанімацію з менінгоенцефалітом. Потрібна допомога на лікування та молитва

Допомога на лікування потрібна 18-річному Андрію Олексюку. Хлопець у важкому стані з менінгоенцефалітом лежить  у реанімації обласної психоневрологічної лікарні. Медикаменти дорогі, тому потрібні кошти на лікування. 

Андрій Олексюк – студент 4 курсу технічного коледжу. Близько двох тижнів тому захворів на застуду, лікувався, трохи була температура, потім зникла, розповідає батько хлопця Василь Олексюк. 

– На вихідних температура піднялася до 39, 9 , ми викликали швидку і ледве довезли його до лікарні, – каже він. – Чотири дні син лежав в комі, зараз прийшов до свідомості. Тільки очі відкриває, але ми і тому раді. У нього вірусний менінгіт з енцефалітом.  Звідки взялася недуга – невідомо. Андрій здав всі аналізи, але причину хвороби визначити важко. 

Щодня хлопцеві капають по 8 ампул препарату “Октаган 5”, ціна за ампулу 5700 грн. Це дуже дорогі ліки, тому допомогти врятувати життя може кожен, перерахувавши хоч кілька гривень.

Батько Андрія дякує усім, хто не залишився осторонь їхньої біди – знайомим, родичам, колегам, студентам із коледжу. А також просить молитви за одужання сина. 

Кошти на лікування Андрія Олексюка можна перерахувати на куртку його мами Олексюк Тетяни: 5168 7423 5933 2339.

 

Перейти до панелі інструментів