20.04.2024
Новини

У медицині Тернополя – зміна кадрів. Відділом охорони здоров’я керуватиме Василь Даньчак

Як ми повідомляли раніше очільник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради Ростислав Левчук очолить Тернопільську міську комунальну лікарню №2. Сьогодні, 15 жовтня, його представили колективу.

Міську медицину в цілому очолить Василь Даньчак, лікар-уролог відділення відновної, реконструктивної та малоінвазивної хірургії Тернопільської міської комунальної лікарні №3.

 

– Василь Даньчак – це досвідчений лікар, якого знають і поважають колеги та пацієнти. Окрім того, Василь Ярославович має диплом магістра за спеціальністю «Менеджмент закладів охорони здоров’я», який він здобув у Тернопільському національному економічному університеті, – наголосив Сергій Надал, представляючи нового керівника відділу.  –  Це дуже важливо, адже начальник відділу охорони здоров’я – це, насамперед, менеджер, управлінець. І саме такі молоді різносторонні професіонали потрібні Україні і нашому місту сьогодні.

Очільник Тернополя зазначив, що перед обранням Василя Даньчака керівником відділу охорони здоров’я, спеціалісти впродовж року уважно вивчали досвід та професійні навички кандидата.

Перейти до панелі інструментів