19.04.2024
Новини Політика

Сергій Надал каже, що не платив Шустеру (відео)

Телеведучий Савік Шустер в ефірі останньої програми “Свобода слова” заявив, що подаватиме в суд на Ігоря Коломойського за захист честі, гідності і професійної придатності телеведучого. Останній звинуватив його у тому, що він брав гроші з гостей програми, а саме по 50 тисяч з міських голів українських міст. Серед них і Сергій Надал.

Міський голова Тернополя став на бік телеведучого у його суперечці з Коломойським.

  • Я хочу пояснити, що я не один раз брав участь у програмах “Шустер. LIVE”, де мав можливість обговорити багато важливих проблем, – сказав у телефонному включенні Сергій Надал. – Жодного разу я за ці ефіри не платив, ніхто не звертався з пропозицією про оплату. Навпаки працівники компанії пропонували, запрошували на обговорення важливих питань, які стосуються місцевого самоврядування, тарифів, транспорту, опалювального сезону. І це був дуже важливий майданчик для всіх, тому що ми мали можливість все це обговорити.

Сергій Надал подякував Савіку Шустеру, працівниками програми і телеканалу “1+1”, який свого часу транслював “Шустер. LIVE”.

Разом з міським головою Тернополя в ефірі був й тодішній міський голова Чернігова Олександр Соколов, який на питання Савіка Шустера, чи брав він у нього гроші віджартувався, що сам винен, бо випив на програмі горня кави і пляшку води.

Між тим, юристи Савіка Шустера готують позов на звинувачення Коломойського, адже той звинуватив телеведучого у використанні не за призначенням 2 300 000 грн. Таку суму начебто взяв пан Шустер від олігарха на виготовлення десяти програм, які так і не вийшли в ефір. Коломойський також звинувачує журналіста у тому, що він брав гроші з гостей, а це умовами контракту заборонено.

Розмову Коломойського з Шустером та його юристом дивіться у відео.

Перейти до панелі інструментів