25.04.2024
Громада Місто Новини

Сесія міської ради у Тернополі розпочалася традиційно – з пікету (оновлено)

До міського голови і депутатів сьогодні, 6 вересня, тернополяни мають дві вимоги.

Одна із них – не забудовувати бузковий гай на Східному. Люди вимагають у міської ради скасувати містобудівну документацію на забудову улюбленого місця відпочинку.

Інша група протестувальників – з вулиці Живова. Тут, під будинком №26 дозволили будувати гаражі. Мешканці будинку мають сумнів, що це будуть справді гаражі, вони вважають, що згодом це місце перетворять на черговий торговий центр. І врешті-решт, кажуть люди, щоб там не задумали робити, вони – проти.

Представники пікетувальників виступили із своїми проблемами і під час сесійного засідання. Міський голова у відповідь заявив, що думку людей почув.

 

  • Хай ті люди, які вас активували, покажуть результати свого голосування у 2015 році, коли вони голосували за видачу земельної ділянки під будівництво, – відповів міський голова Сергій Надал у відповідь на звернення людей, які виступають проти забудова так званого бузкового гаю. – Ті, хто були колись депутатами, а нині активують. Я вам обіцяю, ніякого будівництва без погодження з людьми не буде. Я вам обіцяю, гарантую при всіх присутніх засобах масової інформації.

У відповідь на виступ представника із вул. Живова, міський голова також запевнив, що якщо йдеться справді про зелену зону, то ніхто там нічого робити не буде.

 

Перейти до панелі інструментів