25.04.2024
Новини Оперативно

У Бучацькому районі знайшли тіло хлопчика, який втопився у Дністрі

28 серпня на мілководі біля села Сновидів Бучацького району виявлено тіло неповнолітнього гр. 2010 р.н., повідомляє прес-служба Управління ДСНС України в Тернопільській області.

Нагадаємо, що дитина зникла у воді близько 19:20 26 серпня. За попередніми даними, хлопець разом із товаришем пасли корови та вирішили покупатися у річці Дністер. Зробили з пластикових пляшок жилет, вдягнули його на груди та пішли у воду. Проте такі засоби безпеки не врятували –  саморобний пристрій розв’язався. За словами товариша загиблого, хлопчик намагався доплисти до берега, однак йому це не вдалося  і він пішов під воду.

Для пошуку тіла залучали черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, представники поліції та мобільно-оперативної групи Бучацького районного відділу, а також рятувально-водолазне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення обласного Управління ДСНС. На допомогу залучили 30 чоловік місцевого населення та 20 працівників національної поліції.

Між селом Делева та селом Долина Івано-Франківської області працювали фахівці водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Івано-Франківській області.

 

Перейти до панелі інструментів