“Пікнік у Тернополі” – так називається черговий гастрономічний фестиваль, який розпочався у п’ятницю, 23 серпня, у парку ім.Шевченка. Триватиме він до 26 серпня.
Ми перевірили, чи пропонують ресторатори цього разу щось нове.
Замість українських музик гостей зустрічає ді-джей.
Поруч із звичним українським меню пропонують страви грузинської кухні – хачапурі з різними начинками, шашлик і навіть смажене порося.
Українські страви, як і атрибутика, на фестивалі теж присутні. Шашлик пропонують практично усі ресторатори за середньою ціною 60 грн. за 100 г. Є також печені на грилі риба, ковбаски, ребра, картопля, овочі.
Випити можна напоїв всіх країн, народів і міцності.
Можна придбати домашнього меду з Борщева й інших продуктів пасіки.
На фестивалі продають й інші вироби ручної роботи. Для дітей працюють ігрові локації. Триватиме “Пікнік у Тернополі” ще три дні.