19.04.2024
Місто Новини

Яка доля тролейбуса, який взимку горів на вул. Руській?

Фото тролейбуса на металобрухті, який взимку був зруйнований під час пожежі на вул.Руській, розмістили у одній із груп у соцмережі «Фейсбук». Користувачі запитують, скільки коштів отримали за брухт і на що їх використають.

Нагадаємо, пожежа тролейбуса №167, який курсував за маршрутом №1, виникла 23 січня о 13:31 на вул. Руській неподалік ЦУМу. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу, потерпілих у ній не було, а от тролейбус був серйозно пошкоджений вогнем.

Тролейбус 1998 року випуску. Як згодом повідомили у КП «Тернопільміськелектротранс» , причиною пожежі став вихід з ладу силового кабелю. Такі висновки надала спеціальна комісія комунального підприємства, яка розслідувала цей випадок. Кримінальне провадження закрили, бо у пожежі не було потерпілих, повідомили правоохоронці.

Яка ж доля тролейбуса нині, з’ясувала журналістка видання «Терміново».

Після пожежі тролейбус був непридатний для подальшої експлуатації, тому його здали на металобрухт, повідомили у КП «Тернопільміськелектротранс» у відповіді на інформаційний запит.  За брухт тролейбуса було отримано 9500 грн. Кошти поступили на цільовий рахунок підприємства без цільового призначення.

 

 

 

Перейти до панелі інструментів