29.03.2024
Мандри Новини

Замки, печери, історії, легенди. Тернополян запрошують на екскурсії містом та областю

На збірні екскурсії Тернополем та областю запрошує 17, 18, 19, 24, 25 серпня КП “Туристично-інформаційний центр м. Тернополя”. Ви зможете дізнатися більше про історію Тернополя, а також помандрувати у замки, печери та інші цікаві місця нашої області. Обирайте варіант, яким вам найбільше подобається!

1) 17 серпня о 09:00 – “ТРИ кити”. Туризм Тернопільщини тримається на трьох китах: замки, сакральні пам’ятки, печери. Нашими локаціями стануть: Теребовля — Підгорянський монастир — Плебанівський віадук — Печера Млинки! Супроводжувати Вас буде екскурсовод Оксана Ленчук!
Вартість екскурсії – 480 грн (транспортне обслуговування, страховий поліс, супровід керівником групи, екскурсійне обслуговування, вхідні квитки, прокат комбінезона та ліхтарика, супровід екскурсовода-спелеолога)!

2) 18 серпня о 19:00 – збірна екскурсія Катедрою (Архикатедральний Собор, Тернопіль) На вас чекає цікава подорож у минуле Тернополя. Ви дізнаєтеся історію собору, його особливості та легенди. Разом з екскурсоводом ви спуститесь у крипту, яка розташована на глибині 5 метрів та підніметесь на дзвіницю висотою 22 метри (оглядовий майданчик)! Після чого зробите красиві світлини на згадку! Вартість екскурсії.
3) 19 серпня о 17:00 – “Тарнополь: початок” — Екскурсія Тарнополем ХVI – ХVIІ століття. Огляд пивниць замкового палацу. Оповідки про відомих та впливових власників та будівничих міста. Таємниці, інтриги, змови на тлі буремних часів становлення нового поселення. Вартість екскурсії – 60 грн!
4) 24 серпня о 18:00 – “Тарнополь під призмою часу” — “Чи знаєте Ви Тернопіль? Наше місто, історія якого налічує майже півтисячі років, готове розкрити свої таємниці. Ви ознайомитесь із тернопільським замком, прогуляєтесь старими вуличками та дізнаєтесь про їхню історію, а також про сакральні пам’ятки Старого міста, частина з яких загубилась у віках, а частина існує й до сьогодні. Вартість екскурсії – 60 грн!
5) 25 серпня о 17:00 – “|||кутник Тарнополя” – цього разу знаковим місцями українського Тернополя. Люди, факти, ідеї… У нашому місті жили, творили, любили та ненавиділи три спільноти: українська🇺🇦, польська🇵🇱, єврейська🇮🇱. Українській спільноті, її перемогам та невдачам буде присвячена ця мандрівка у часі з відомим істориком Volodymyr Okarynskyi. Вартість екскурсії – 60 грн!

Довідка

Реєстрація на ці та інші екскурсії в Туристично-інформаційному центрі за адресою вул. Грушевського, 2, або за телефоном 0980520720.

 

Перейти до панелі інструментів