25.04.2024
Новини

Частину Центрального стадіону модернізуватиме фірма із статутним капіталом у 200 грн

 

Частину Центрального стадіону у Тернополі модернізує ПП “ПМК-27”. Фірма виграла конкурс із вибору інвестора, оголошений міськрадою наприкінці червня 2019 року.

Про затвердження результатів конкурсу йшлося на засіданні виконкому у середу, 14 серпня.
– На основі засідання комісії з вибору інвестора, прохання затвердити протокол засідання комісії №43 від 3 липня 2019 року, – повідомив начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека, – і затвердити переможцем ПП “ПМК-27” з модернізації частини Центрального стадіону з відповідним влаштуванням приміщення.

Як йшлося в повідомленні про оголошення конкурсу на сайті міськради, модернізують частину центрального стадіону та облаштують приміщення громадського призначення. Орієнтовна площа забудови – 1000 м. кв.

То що ж робитимуть із стадіоном, що будуватимуть і де, ми перепитали у начальника вище згадуваного управління.

– Ще документації містобудівної нема, тому як воно буде виглядати – не знаю, – каже він. – Знаю, що ідеться про одну підпірну стіну, тобто про якусь частину стадіону, де найбільш зруйнована стіна. Якимось чином мають бути зроблені підтрибунні приміщення. Це було тільки таке попереднє рішення, бо було звернення від адміністрації про те, що нищиться стіни і треба кошти на ремонт. Однак у бюджеті грошей на це нема, а тому вирішили оголосити конкурс з вибору інвестора і є фірма будівельна, яка зголосилась це зробити. Але яка це частина і з якого боку поки що не можу сказати, бо це буде відомо після того, як зроблять відповідні розрахунки.

Як зазначено у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ПП “ПМК-27” зареєстрована у 1995 році, розташована у квартирі в житловому будинку на вул. Лесі Українки. Статутний капітал – 200 грн. Керівник з 2014 р. – Чудопалов Юрій Юрійович.

Перейти до панелі інструментів