24.04.2024
Новини Оперативно

В аварії на Бродівській, яку скоїв п’яний водій, загорівся автомобіль (відео)

Тернопільські патрульні гасили автомобіль, який потрапив у автопригоду. Подія трапилася 7 серпня, близько 22 години. На лінію 102 звернулася заявниця, яка повідомила, що на вулиці Бродівська, на мосту, трапилася автопригода. Ймовірно, є потерпілі.

Екіпаж відразу ж поїхав за вказаною адресою. Прибувши на місце події, патрульні побачили, як з-під капота автомобіля Citroen йшов дим та виднілося полум’я. Не гаючи часу, один з інспекторів схопив вогнегасник, який був в службовому автомобілі та кинувся гасити пожежу, у той час, як інший патрульний допомагав постраждалому чоловікові вийти з автомобіля, повідомляє прес-служба Патрульної поліції в Тернопільській області.

На місце події відразу ж викликали бригаду ДСНС та бригаду швидкої медичної допомоги, та до приїзду лікарів, патрульні почали надавати чоловікові домедичну допомогу.

Як пізніше з’ясувалося, 29-річний кермувальник автомобіля Citroen, ймовірно, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись вулицею Бродівською, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення зі спецтехнічним засобом Broaddway, внаслідок чого відбулося загоряння Citroen, а водій автівки отримав численні травми.

Кермувальника шпиталізували до медичного закладу. На місце події викликали слідчих Тернопільського відділення поліції, які встановлюватимуть усі деталі інциденту.

Перейти до панелі інструментів