27.04.2024
Новини

У Тернополі поекспериментують із транспортною розв’язкою

У Тернополі збираються поекспериментувати із схемою реалізації дорожнього руху із влаштуванням транспортної розв’язки по вул. Б. Хмельницького, С.Крушельницької.

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету у середу, 7 серпня.

– У зв’язку з тим, що на даній ділянці по вул. Крушельницької, Хмельницького перед двоарковим мостом виникають часто ДТП, скупчення машин, утруднений проїзд автомобільного та громадського транспорту, плануємо у подальшому внести зміни у транспортну розв’язку шляхом влаштування кільцевого руху, – повідомив на засіданні заступник начальника управління ЖКГ-начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури Андрій Дроздовський. – Для того, щоб переконатися, що даний кільцевий рух буде відповідати нашим сподіванням, розроблено схему, яку погоджено вже поліцією і вона повинна бути затверджена рішенням виконкому. І у п’ятницю ми плануємо запровадити це у вигляді експерименту, щоби побачити, як буде курсувати автомобільний та громадський транспорт відповідно до запропонованої схеми дорожнього руху.

Тобто йдеться про те, що наразі облаштують тимчасове експериментальне кільце і якщо воно спрацює, зменшиться концентрація ДТП на згадуваній ділянці, то робитимуть його стаціонарним.

Перейти до панелі інструментів