16.04.2024
Новини

На вул. Коновальця водій KIA в’їхав у стовп та перевернувся (ОНОВЛЕНО)

 

На вул. Коновальця ввечері 1 серпня трапилась ДТП – водій KIA в’їхав в електроопору, авто перевернулось. У результаті аварії травмувався пасажир.

Про аварію повідомляли тернополяни у “Фейсбуці”. Як писали вони – водій нібито втік, а ось травмованого пасажира забрала швидка. Також люди писали, що як водій, так і пасажир були п’яними.

Як повідомили сьогодні у прес-службі Патрульної поліції, 1 серпня, 22:35 год на службовий планшет екіпажу надійшло повідомлення про те ДТП з потерпілими за участі автомобіля Kia Sportage. Прибувши за вказаною адресою,  попередньо працівники Патрульної поліції з’ясували, що водій (дані якого зараз встановлюються), керуючи транспортним засобом KIA, не впорався з керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху, здійснив наїзд на перешкоду та допустив перекидання автівки.

Як наслідок – одного із учасників автопригоди, 44-річного чоловіка, шпиталізували до лікувального закладу. Інспектори огородили місце події та викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановлюватиме усі обставини інциденту.

 

Перейти до панелі інструментів