26.04.2024
Новини Оперативно

У день тиші порушення фіксували і поліція, і громадяни. Підбірка з соцмереж

У суботу, 20 липня, станом на 20 год. до відділів та відділень Головного управління Національної поліції в Тернопільській  області надійшло вісім повідомлень про ймовірні порушення виборчого законодавства.
Більшість звернень стосувалися розміщення та розповсюдження агітаційних матеріалів на підтримку кандидатів у народні депутати  України. Чотири випадки виявлено у Тернополі, два – у Кременці та по одному  – у Бучачі та Теребовлі. Правоохоронці проводять перевірку.
За результатами виявлених порушень уже складено два адмінпротоколи за ст.212-10 КУпАП (порушення обмежень щодо введення передвиборчої агітації) – у Кременці та Теребовлі.
Поліцейські Тернопільщини   продовжують  працювати у посиленому режимі та закликають краян дотримуватися правопорядку та виборчого законодавства  завтра у день голосування, 21 липня.
Упродовж дня про порушення на Сонячному масиві в Тернополі у соцмережі повідомляв Володимир Заверуха. Спостерігач на виборах від Народно-демократичної ліги молоді фотографував агітаційні матеріали різних кандидатів на вулицях Київській, Пушкіна, Лепкого, Володимира Великого, Злуки. За його словами, агітки спокійнісінько висіли на дошках оголошень до кінця дня.
На кільці Злуки-Тарнавського пан Володимир зафіксував бігборд зі слоганом  пропрезидентської сили.
Про порушення у Бережанах повідомив у групі “За прозорі і чесні вибори” Володимир Якимів.

 

Перейти до панелі інструментів