25.04.2024
Новини Оперативно

У Козівському районі аварія за участю рейсового автобуса. Загинула 46-річна жінка

17 липня  о 13 год. 18 хв. виникла дорожньо-транспортна пригода на автодорозі Тернопіль-Стрий поблизу с. Дибще Козівського району за участь рейсового автобуса «БОГДАН»”Бережани – Тернопіль” та автомобіля Skoda Octavia, повідомляє Управління ДСНС у Тернопільській області. 

На місце події було направлено черговий караул 18 державної пожежно-рятувальної частини кількості 4-х чоловік на АЦ 40 ( 43337) 63Б 02. Особовим складом підрозділу за допомогою механізованого інструменту «Holmatro» було проведено деблокування водія з автомобіля Skoda.

Сорокашестирічна жінка загинула, а водій та дитина потрапили до лікарні  – такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася в Козівському районі 17 липня о 13:50 на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка. На автодорозі поблизу селища Козова не розминулися рейсовий автобус Баз  А-079 та автомобіль Skoda Superb.

За попередніми даними, легківка виїхала на смугу зустрічного руху. В цей час на зустріч рухалася маршрутка Бережани-Тернопіль. Уникнути зіткнення не вдалося.

Пасажирка легкового автомобіля загинула на місці пригоди, водія у важкому стані доправили у лікарню. Перелом руки і у восьмирічної дівчинки. Її оперують.

На момент аварії в автобусі перебували пасажири. Наразі за меддопомогою звернувся водій автобусу та один із пасажирів.Проте удар, кажуть очевидці, був дуже сильним. Тому правоохоронці не виключають, що потерпілих може бути більше.

Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство та встановлюються причини небезпечного маневру, повідомляє відділ комунікації поліції в Тернопільській області.

Перейти до панелі інструментів