26.04.2024
Новини

Правоохоронці шукають очевидців бійки між заступником голови РДА і помічником депутата

Умисні легкі тілесні ушкодження – кримінальне провадження за такою статтею розслідують правоохоронці Тернопільського відділу поліції. Повідомлення про чоловіка із закритою черепно-мозковою травмою, струсом та забоєм носа надійшло на лінію “102″ від лікаря екстреної медичної допомоги.

Травми чоловікові наніс тернополянин, 1995 року народження – помічник депутата обласної ради. Конфлікт виник між чоловіками на проїжджій частині дороги. За попередньою інформацією, конфлікт між чоловіками виник через порушення правил дорожнього руху, повідомляє відділ комунікації поліції в Тернопільській області.

Потерпілий – заступник голови РДА, керуючи автомобілем Volkswagen Caddy, створив аварійну ситуацію. Він, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, на перехресті з Микулинецькою, не пропустив Mercedes Vito, який їхав центральною дорогою.

Усе це спровокувало конфлікт. Водій Mercedes вийшов з автівки і кілька разів через відчинене вікно вдарив в обличчя порушника. Останній також не стримався і ключем пошкодив скло опонента.

Правоохоронці встановлюють усі обставини розбірок і просять очевидців, які щось бачили чи зафіксували інцидент на відеореєстратори, повідомити за номером телефону: (098)953-91-01. Конфіденційність гарантується.

Нагадаємо, про бійку за участю заступника голови Збаразької РДА Юрія Головатюка сайт “Терміново” писав 31 травня. Про те, що він порушив правила дорожнього руху від чого сталась ДТП, написали на сторінці у Facebook “Політичний Збараж”. Після словесної перепалки в хід пішов гайковий ключ, розбиті вікна та носи.  ДТП сталася на вулиці Микулинецькій. Як писали у соцмережі, помічник депутата облради Олексій Воронцов зробив чиновнику зауваження, але той вилетів з машини і розбив йому вікно монтуванням, намагався нанести тілесні ушкодження. Згодом Юрій Головатюк опублікував у соцмережі довідку про те, що був тверезий, а також попросив вибачення за поведінку.

Перейти до панелі інструментів