25.10.2024
Новини

“Найбільш недооцінене місто – Кременець, а Збараж розчарував” – нове відео популярних тревел-блогерів про Тернопільщину

Учора на популярному YouTube каналі “Узол та Манько: надихаємо на подорожі” з’явилося понад годинне відео з Тернопільщини. Менше ніж за добу його переглянули понад 22 тисячі людей. Більша частина ефіру присвячена Кременеччині – самому Кременцю та Вишнівцю, які приємно вразили блогерів. А от спроба зробити знімання у Збаразькому замку довела ведучу Ольгу Манько до сліз. Чому?, – розповіли у відео.

“Тернопільська область не викликає питань, що подивитись. Адже тут така концентрація унікальних, захопливих місць, що ми приїхали сюди вдруге. Щоб дослідити іншу частину Тернопільщини, а саме найбільш недооцінене місто – Кременець, який нас дуже приємно вразив своїми горами, природою та архітектурою. На горі Бона височіє Кременецький замок, овіяний легендами, звідки відкривається панорама та кременецький єзуїтський колегіум. Ми спустимось у підземелля Кременця та піднімемось на вершини національного парку Кременецькі гори, відвідаємо унікальну, єдину в Україні санну трасу.

Також відкриємо для себе маловідомі замки Тернопільщини. Шикарний Вишнівецький палац та Білокриницький палац. А от у Збараж нас розчарував. Деталі у відео.

Тож, якщо у вас запитання куди поїхати восени в Україні? Це неймовірно насичений і різноманітний маршрут”, – підсумовують ведучі.

Відео “Узол та Манько”

Перейти до панелі інструментів