13.10.2024
Новини Оперативно

У священника з Бучача при обшуках знайшли зброю? Що кажуть у поліції

Вранці 11 жовтня відомий активіст з Бучача Роман Довбенко заінтригував повідомленням у соцмережах: “Сьогодні поліція розпочала обшуки в священника з Бучача – пана Бубніва, який декілька днів тому погрожував бучачанам предметом подібним на пістолет…”.  Згодом у коментарях він зазначив, що “обшуки вже закінчено – два предмети подібні на пістолети знайдено та вилучено. Стверджувати що це будемо після висновку експертизи”.

“Зі слів самого «отця» (своїм же знайомим) забрали 1 пневматичний пістолет і ще 1 травматичний, тому ймовірно, висновок експертизи буде подібний. Однак дозволу на травмат у «отця» за моїми даними нема. Та й взагалі, я ще не бачив священників зі стволами… І байдуже на його високі статуси та звʼязки. Далі буде”, – написав активіст.

У поліції Тернопільщини “Терміново” прокоментували ситуацію. Зокрема, правоохоронці підтвердили факт обшуку у священника. Речі, які могли б бути цікаві слідству, вилучили і направили на експертизу. Інших деталей наразі не повідомляють. Обіцяють розповісти детальніше після проведеної експертизи.

Фото Романа Довбенка

Перейти до панелі інструментів