27.09.2024
Новини

У Тернополі побили і пограбували 21-річного юнака

Тернополянин побив та пограбував 21-річного місцевого мешканця, а після цього на автомобілі залишив місце події. Його затримали впродовж доби. Фігуранту уже оголосили підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини.

До працівників Тернопільського районного управління поліції звернувся 21-річний місцевий житель. Хлопець розповів, що 25 вересня близько 23:25 на нього у дворі будинку напав невідомий, відібрав наплічник та втік. Суму збитків потерпілий оцінив в 11651 гривню.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники Головного управління нацполіції спільно з бійцями спецпідрозділу встановили місцеперебування підозрюваного. Слідчі затримали його відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігурант розповів, що не збирався грабувати потерпілого. Він підійшов до нього, аби з’ясувати деякі питання, але у ході розмови між ними виник конфлікт і він вдарив в обличчя співрозмовника, а після цього забрав його сумку та втік.

Свою провину визнає. Слідчі поліції оголосили жителю Тернополя про підозру відповідно до частини 4 статті 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Перейти до панелі інструментів