23.09.2024
Новини Оперативно

СБУ у Тернополі затримала підпалювачів авто

Працівники СБУ та Нацполіції затримали ще тьох підпалювачів авто, які йшли на злочин на замовлення російських спецслужб. Одного злочинця піймали в Черкасах, ще двох – у Тернополі. Про це повідомляють в пресслужбі СБУ Тернопільщини.

“Пріоритетними «цілями» фігурантів були автомобілі, які проходили техобслуговування після виконання бойових завдань на передовій. У Тернополі співробітники СБУ та Нацполіції затримали ще двох підпалювачів, які діяли у складі злочинної групи.
Фігурантами виявилися місцеві жителі. Обидва чоловіки шукали швидкого заробітку у Телеграм-каналах, де на них вийшов представник російських спецслужб.
Для дестабілізації суспільно-політичної обстановки у західному регіоні ворог пообіцяв паліям гроші в обмін на серію підпалів,” – йдеться у повідомленні.

Грошей вони не отримали, бо правоохоронці затримали їх після першого ж підпало. У них вилучили мобільні телефони, які використовувались у діяльності на користь РФ. Фігурантам вже повідомили про підозру. Їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Перейти до панелі інструментів