15.09.2024
Небесне військо Новини

На фронті загинув молодий воїн з Тернопільщини Юрій Пристайко

На війні загинув військовий з Тернопільщини, 25-річний Юрій Пристайко. Про втрату повідомила його тітка Наталія Орищак.

Жінка розповідає у своєму дописі, що Юрій лише нещодавно пройшов навчання, і його відразу послали в гарячу точку. Він вивозив поранених та загиблих побратимів з поля бою, і сам залишився на ньому….

“Лише 25 років, лише пройшов навчання, лише 3 вихід на позиції…  Я розумію, що чоловіки мають захищати Україну, але я не розумію, чому одразу після навчання хлопців посилають в найгарячіші точки….
Ми вже не можемо нічого змінити, ми мусимо лише прийняти цю трагедію родини, молитися і просимо вас приєднатися до молитви за Юру. Попереду нас усіх чекає ще випробування – дочекатися повернення нашого Героя додому. Вибач, хлопчику, що не вберегли”, – йдеться у дописі.

“Юра з тих хлопців, про яких кажуть – батяр… Він спокійно, без істерики прийняв цей виклик. Кілька днів тому вперше був на своєму бойовому. Важко усвідомити, що відчуває людина, яка вперше потрапляє в умови, де щомиті чатує смертельна небезпека. “Трохи страшно було, але норм” – так коротко, так по-чоловічому відповів на моє питання, як там”, – писала Наталія Орищак ще 11 серпня.

 

Перейти до панелі інструментів