21.09.2024
Новини

Суди тривають, депутатська робота кипить – Людмила Марченко веде активну діяльність

Депутатка ВР Людмила Марченко, яка минулого року потрапила у гучний скандал, бо допомагала ухилянтам виїздити за кордон, веде активну діяльність. У вересні минулого року суд застосував до підозрюваної запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 53,6 тис. грн. Це максимальний розмір застави, передбачений законом для цього злочину. Та доки тривають судові засідання, нардепку можна зустріти на заходах у Тернополі.

Сьогодні Людмилу Марченко можна було побачити на офіційному представленні нового очільника Тернопільської ОВА керівникам структурних підрозділів ТОВА, начальникам РВА, головам громад, представникам територіальних підрозділів центральних органів влади.

Також нардепка побувала у Тернопільському обласному клінічному перинатальному центрі “Мати і дитина”.

“З візитом у Тернопільський обласний перинатальний центр «Мати і дитина» перебувала народна депутатка України Людмила Марченко.

Відбулась зустріч із завідувачами відділень перинатального центру. Обговорили перспективи та проблемні питання перинатальної допомоги у закладі.

Дякуємо за постійну турботу та підтримку Людмила Марченко”, – пишуть на офіційній сторінці Центру в соцмережі.

Нагадаємо, на початку липня 2023 року НАБУ і САП за оперативного супроводу Департаменту внутрішньої безпеки Нацполу викрило помічницю чинного народного депутата України на отриманні неправомірної вигоди за внесення даних в систему «Шлях», що фактично надає дозвіл на перетин кордону. Детективи провели обшук у помічниці, а також у помешканні Людмили Марченко. 11 липня нардепці повідомили про підозру у зловживанні впливом, а Інтернет облетів відеозапис того, як підозрювана позбувалася хабаря, викидаючи через паркан.

Наступне слухання у справі Марченко призначене на 10.00 год 3 жовтня, розглядатимуть у Вищому антикорупційному суді. Стаття, у якій звинувачують підозрювану, передбачає покарання штрафом від двох тисяч до п’яти тисяч п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

Перейти до панелі інструментів