Сіль SALZ для бізнесу: як зменшити натрій і зберегти якість продукції
Традиційно протягом другого тижня березня відзначається Всесвітній тиждень обізнаності про сіль. SALZ є відповідальним оператором ринку солі та соляних продуктів, тому вважаємо за необхідне, повідомити нашим споживачам про те як сіль впливає на організм людини. Сіль (хлорид натрію, NaCl) є важливим елементом не лише у харчовому раціоні людини, але й у сфері зберігання продуктів, адже хлорид натрію є чудовим консервантом. Водночас Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) рекомендує обмежити споживання солі не більше 5 грамів на день. Велика частина солі, яку ми споживаємо щодня, надходить із продуктів промислового виробництва, таких як хліб і хлібобулочні вироби, сир, оброблене м’ясо, закуски та готові страви. Тому SALZ звертає увагу на важливість зменшення харчовою промисловістю вмісту солі в цих продуктах. У SALZ є розв'язання цих питань, адже ми пропонуємо нашим споживачам, а також підприємствам харчової промисловості чудові рішення для зменшення натрію. Вони дозволяють створювати здоровий […]