Якісний посуд для ресторану: запорука досконалого сервісу та успішності бізнесу
Гості ресторану прагнуть отримати не лише смачні страви, а і якісний сервіс, вишукану атмосферу, візуальну складову. Саме тому важливо приділити особливу увагу посуду для ресторану. Він стає продовженням кулінарного мистецтва, невіддільною частиною досконалого сервісу. Вплив посуду на сприйняття гостей Відвідувачі ресторану звертають увагу на кожну деталь. І посуд тут відіграє одну з головних ролей у формуванні враження. Ось чому: візуальна презентація. Посуд – це полотно. На ньому розкриваються кольори, текстури та форма страви. Щоб враження було приємним, важливими є якість тарілки, її форма. Наприклад, біла порцеляна дозволяє кольорам інгредієнтів грати головну роль, а якщо помістити страву в тарілку незвичайної форми, то це додасть їй креативу, сучасності; відчуття турботи та уваги. Використання дорогого, красивого посуду сигналізує гостю про те, що заклад піклується про кожну деталь обслуговування. Це створює відчуття поваги до клієнтів та ексклюзивності; покращення гастрономічного досвіду. Деякі форми виробів не лише […]
