20.09.2024
Новини

Помер 26-річний викладач ЗУНУ

Західноукраїнський національний університет сповістив про передчасну смерть Івана Романовича Кота, талановитого викладача кафедри інформаційно-обчислювальних систем і управління. Ця сумна звістка глибоко вразила академічну спільноту університету.

Іван Кіт народився 10 травня 1998 року в селі Торгановичі на Львівщині. Його шлях у світ інформаційних технологій розпочався з відзнаки у Самбірському технікумі економіки та інформатики у 2017 році. Згодом він продовжив навчання у Тернопільському національному економічному університеті, де у 2020 році отримав диплом магістра з відзнакою за спеціальністю “Комп’ютерні науки”.

З 2021 року Іван навчався в аспірантурі ЗУНУ, одночасно працюючи викладачем на факультеті комп’ютерних інформаційних технологій. Колеги відзначають його як справжнього фахівця, активного науковця та учасника міжнародних конференцій.

“Іван був не лише талановитим викладачем, але й щирою, товариською людиною. Його любили та поважали як студенти, так і колеги”, – зазначають у ЗУНУ.

Редакція “Терміново” висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлогою

Перейти до панелі інструментів