29.09.2024
Новини

У ФК “Нива” прокоментували інформацію про можливий переїзд

Учора відомі спортивні медіаресурси країни поширили інформацію про те, що ФК “Нива”, легендарний тернопільський футбольний клуб, може змінити прописку і переїхати до сусіднього Львова.

“Є інформація, що Нива може переїхати з Тернополя, назватися Нива (Львів). Як гадаєте, чи можливо це?”, – запитали журналісти колишнього тренера “Ниви” Ігоря Климовського.

“Я думаю, що президент (мається на увазі інвестор клубу Михайлів, – прим. І.Г.), який прийшов туди, має великі амбіції. Тому, вважаю, що це цілком можливо. Знаю, що туди почали вливати гроші, зібрали команду. Думаю, що у них все вийде”, – відповів Климовський.

Та у ФК “Нива” спростували цю інформацію.

«Нива» Тернопіль – команда із довготривалою історією, яка користується популярністю та любовʼю серед вболівальників не тільки у рідному місті, а й за його межами.
Увесь керівний штаб клубу спростовує дану інформацію стосовно зміни місця розташування та закликає довіряти лише надійним джерелам інформації.
«Нива» продовжуватиме як і раніше писати свою історію у Тернополі, де разом із Вами, наші дорогі вболівальники, будем розділяти наші спільні перемоги”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів