18.10.2024
Новини

Сільська парафія на Тернопільщині віддала 100 тис грн, які збиали на ремонт церкви, на дрони

Парафія храму Святого Архистратига Михаїла, що в селі Білозірка, на Лановеччині, прийняла рішуче рішення. Віряни віддали 100 тис. грн на придбання дронів. Ці кошти збирали на ремонт церкви. Кажуть – на ремонт ще зберуть, а хлопцям допомога потрібна вже, – розповідає Богдана Барва. 

“Люди споконвіку творять історію, виборюють свободу, не дивлячись ні на владу, ні на обставини. А ще – люди творять неймовірні дива, коли їх світлих і зболених сердець торкається воістину Божа рука.

Церква завжди займала провідне місце в житті багатьох. Церква – місце палких і щирих молитов, щиросердної сповіді й покаяння. Місце, де відкриваються душі схиляючись перед Всевишнім. Місце, де так часто відбувається переоцінка цінностей й переосмислення сьогодення.

Саме так і сталося світлого недільного дня в церкві Святого Архистратига Михаїла, що знаходиться в селі Білозірка, на Лановеччині.

Парафіяни, які довгий період збирали кошти на ремонт церкви, вирішують …вкотре підтримати військових на передовій і передати ці кошти на закупівлю дронів fpv.
Кажуть – на ремонт, дасть Бог, ще зберемо. Кажуть – нашим хлопцям на фронті це необхідніше!

Білозірка. Одна із давніх легенд, що свідчить про походження назви цього села, каже: мандрівники часто зупинялися на перепочинок в тому місці, над яким глибокими ночами світила біла, себто – світла зоря. Якщо ж вірити, що кожна зоря комусь та й належить, над цим мальовничим селом не те, що зоря, а й справді – цілі сузір‘я.

100 000 грн на купівлю дронів fpv з каси місцевої парафії.

Парафія с. Білозірка
Парафіяни храму у с. Білозірка передали 100 тисяч грн, які збирали на ремонт церкви, на дрони

100 тис.грн, які може й не кардинально, та таки змінять ситуацію на фронті у нашу користь, збережуть життя наших бійців та додадуть ще трохи можливостей знешкодити загарбника.
Благослови Господи парафіян і їх добрі наміри, а ще – додай сил і здоров’я нашим захисникам, бо ніщо, Господи, не відбувається без Твоєї присутності”, – йдеться у дописі.

Перейти до панелі інструментів