18.10.2024
Новини

“Це для нашої сім’ї болюча тема”: новий очільник поліції Тернопільщини розповів про родину та бізнес у Криму

Ще до призначення Сергія Зюбаненка на посаду начальника ГУНП у Тернопільській області низка ЗМІ публікували інформацію про те, що у родини головного поліціянта області є бізнес та нерухомість у Криму. Сьогодні на брифінгу для ЗМІ очільник поліції краю відповів на питання журналістів про це.

Щодо сім’ї Зюбаненка, то у нього є дружина та четверо дітей. Найменшій з них всього 2 місяці. Вони наразі живуть у Львові, але начальник поліції хоче, щоб сім’я жила разом.

Щодо нерухомості та бізнесу у Криму, то Зюбаненко частково підтвердив цю інформацію. Батьки його дружини дійсно проживають у Криму, тому що доглядають за своїми старенькими родичами. Проте бізнесу в Криму немає ще з 2014.

“Моя дружина народилася в Криму, там власне ми з нею і познайомилися. Мої тесть та теща там проживають все життя. У 2014 році батьки дружини виїжджали з півострова, але повернулися через стареньких бабусь. Це болісна тема для нашої родини. Бізнес батьки дружини мали в Криму з 90-х років. І до 2014 року все було добре, все працювало. Зараз цього бізнесу немає. Так сталися обставини”, – каже Зюбаненко.

Перейти до панелі інструментів