30.04.2024
Новини Оперативно

Учора на війні загинули троє Героїв з Тернопільщини

Лише за один день на війні Тернопільщина втратила трьох Героїв. Від рук окупантів загинули троє тернопільських правоохоронців Рудий Сергій, Гогусь Тарас та Гудзь Михайло. Жахливу звістку повідомив начальник поліції Тернопільської області Олександр Богомол. 

“Наші серця розбиті, наш розум холодний, наша відвага незламна, бо відступати нам нікуди, а наша помста буде відчайдушна до останньої краплі крові. Слова командира роти «Тернопіль» закарбувались назавжди: «навіщо ми якщо не буде України».

Сьогодні підрозділ добровольчого загону роти «Тернопіль» та весь гарнізон поліції Тернопільщини втратив на фронті трьох своїх побратимів. Герої не вмирають, наші друзі Рудий Сергій, Гогусь Тарас та Гудзь Михайло завжди будуть жити в наших серцях. Вони стояли за нашу свободу, герої вибрали життя вільної людини, відмовились від кайданів рабів. Вічна пам’ять та Слава Героям. Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні.

“Учора на Луганщині під час ворожого артилерійського обстрілу загинули наші побратими:
43-річний старший лейтенант поліції ГУДЗЬ МИХАЙЛО СЕРГІЙОВИЧ, інспектор – снайпер взводу №2 РПСПОП “Тернопіль” ГУНП в Тернопільській області. У Михайла залишилося дружина та двоє синів.

51-річний старший сержант поліції ГОГУСЬ ТАРАС ЗЕНОВІЙОВИЧ, поліцейський взводу №1 РПСПОП ” Тернопіль”, ГУНП в Тернопільській області. У Тараса залишилася дружина та син.

44-річний капітан поліції РУДИЙ СЕРГІЙ АНДРІЙОВИЧ, інспектор-черговий чергової частини РПСПОП “Тернопіль”, ГУНП в Тернопільській області. Сиротою залишилася донька.

Колектив тернопільської поліції висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих. Ми завжди будемо пам’ятати ваш подвиг. За ваші відібрані життя буде відплата від побратимів. Спочивайте з миром, а ми продовжимо нашу боротьбу. УКРАЇНА буде! Пам’ять про вас житиме! Слава ГЕРОЯМ! СЛАВА УКРАЇНІ!”, – повідомляють у поліції Тернопільщини.

Перейти до панелі інструментів