30.04.2024
Новини

На тернопільському ставі під кригу провалився чоловік (фоторепортаж)

У вівторок, 30 березня, о 18.27 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на Тернопільському ставі, напроти ресторану “Сапсан” під кригу провалився чоловік. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

На місце події негайно направлено черговий караул 1 державної пожежно-рятувальної частини та працівників оперативно-координаційного центру Управління. Завдяки професійним та злагодженим діям рятувальників, які за допомогою спеціального обладнання за лічені хвилини добралися до потерпілого та вчасно надали йому допомогу – вдалося врятувати людське життя. Потерпілого доставлено до берега та передано працівникам екстреної медичної допомоги.

Читайте також: На тернопільському озері чоловік врятував двох жінок, які провалились під лід (відео)

“Рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням не виходити на кригу, адже під час весняного потепління це може вартувати Вам життя!”, – йдеться у повідомленні рятувальників.

До речі, тернополянин Віталій Дерех надіслав сьогодні редакції “Терміново” фото, з якого виглядає, що ще хтось провалився крізь лід. На поверхні вони, за словами автора фото, плавав гумовий чобіт і щось схоже на вітрівку.

Фото порятунку людини рятувальниками: ДСНС у Тернопільській області

Перейти до панелі інструментів