30.04.2024
Новини

Поліція встановила особи підлітків, які “нахуліганили” на штраф на новому мості

Правоохоронці встановили особи тернополян, які “розважалися” на наземному пішохідному мосту біля Збаразького повороту. Відео поведінки компанії підлітків виклав у соцмережі Святослав Журовський, вказавши в коментарях, що підлітки палили, кинули пляшку на газон, ногами штурхали двері ліфта.

Поведінка групи молоді викликала резонанс серед тернополян, багатьох обурили дії підлітків, загалом під постом Святослава Журовського користувачі Фейсбуку залишили понад 60 коментарів.

Після оприлюдненого відео вдалося опізнати компанію хлопців та дівчат. Правоохоронці розшукали зловмисників. Про це інформують на сайті Національної поліції України.

“Дрібне хуліганство, порушення благоустрою та куріння у заборонених місцях – за цими статтями кодексу України про адміністративні правопорушення відповідатимуть підлітки з Тернополя.

Усі вони причетні до “розваг” на надземному мосту, що на вулиці 15 квітня біля Збаразького кільця.

Молодих людей зафіксувала камера спостереження в момент правопорушення. Дільничні офіцери Тернопільського райуправління поліції встановили усіх осіб, причетних до хуліганства. Вісім осіб прийшли до поліції, зізналися та запевнили, що випадок на мосту стане для них хорошим уроком.

Молоді люди відповідатимуть у суді згідно двох статей КУпАП – 173 та 152. Ще одному хлопцеві, окрім цього, доведеться сплатити штраф за куріння у невстановленому місці”, – ідеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів