30.04.2024
Новини

Зупинилося серце ще одного учасника АТО з Тернопільщини

Обірвався земний шлях захисника України, учасника АТО Олега Бенци. Сумну звістку у спільноті “Волонтерський центр “Бережани” написала Galyna Protsiv.

“Смерть невблаганна… Вона наздоганяє наших захисників і на передовій і далеко від місць, де йдуть бойові дії. Сповіщаємо сумну звістку про ще одну втрату, про смерть Олега Бенци (26.01.1982-28.09.2020), військового медика, учасника АТО/ООС, випускника Бережанської гімназії (1999). Ти залишишся в нашій пам’яті добрим, чуйним і життєрадісним. Вічна пам’ять!” – йдеться у повідомленні.

Редакція “Терміново” співчуває рідним і близьким померлого. Царство небесне Олегові.

Про смерть Олега Бенци на власній сторінці у соцмережі повідомив і тернополянин Андрій Пристайко, який також вовав на Донбасі.

“Друзі, ще одна втрата, – я в це не можу повірити, не можу прийняти… Не стало мого хорошого друга, ветерана війни з росією, Лікаря – саме з великої літери Олега Бенци. Спочивай з Богом, дорогий друже. Вічная тобі пам’ять…”, – написав Андрій Пристайко.

Співчуття з приводу смерті учасника АТО висловив прес-офіцер 44 окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа: “Ще говорив перед поїздкою з Олегом. Жодних натяків на погані самопочуття чи хворобу. От доленька. Нехай з Богом спочиває”.

Перейти до панелі інструментів