Традиційно протягом другого тижня березня відзначається Всесвітній тиждень обізнаності про сіль.
SALZ є відповідальним оператором ринку солі та соляних продуктів, тому вважаємо за необхідне, повідомити нашим споживачам про те як сіль впливає на організм людини.
Сіль (хлорид натрію, NaCl) є важливим елементом не лише у харчовому раціоні людини, але й у сфері зберігання продуктів, адже хлорид натрію є чудовим консервантом.

Водночас Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) рекомендує обмежити споживання солі не більше 5 грамів на день. Велика частина солі, яку ми споживаємо щодня, надходить із продуктів промислового виробництва, таких як хліб і хлібобулочні вироби, сир, оброблене м’ясо, закуски та готові страви. Тому SALZ звертає увагу на важливість зменшення харчовою промисловістю вмісту солі в цих продуктах.

У SALZ є розв’язання цих питань, адже ми пропонуємо нашим споживачам, а також підприємствам харчової промисловості чудові рішення для зменшення натрію. Вони дозволяють створювати здоровий продукт без шкоди для смаку, властивостей обробки, текстури чи якості. Інноваційні формули які пропонує SALZ, зберігають повний смак, одночасно ефективно знижуючи вміст натрію.
З нагоди святкування

знижки 10%


до кінця березня на всю продукцію SALZ при замовленні на сайті:

Споживай відповідально! Сіль має бути – SALZ!