13.10.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині чоловік жорстоко порізав маму та брата

На Тернопільщині ледь не сталося непоправне. Поліцейські затримали чоловіка за замах на вбивство матері та брата. Про це розповідають у поліції області.

“Фігурант завдав численні тілесні ушкодження та ножові поранення рідним. Наразі потерпілі перебувають у лікарні у важкому стані. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

У п’ятницю, 11 жовтня, близько 7:30 до співробітників Чортківського районного управління поліції надійшло повідомлення від жительки одного із сіл району про те, що вона виявила двох своїх родичів за місцем їх проживання у непритомному стані з численними травами.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, експерти, оперативники та слідчі територіального підрозділу поліції”, – йдеться у повідомленні.

Наразі 43-річна мати та її 24-річний син перебувають у важкому стані у лікарні. У них багато ножових поранень та травми голови.

“У ході проведення першочергових слідчих та оперативних дій правоохоронці встановили, що до злочину причетний 25-річний родич потерпілих. Слідчі поліції затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього вилучили кухонний ніж, який він наносив удари матері та брату.

Свої дії фігурант пояснити не зміг. Очікуються результати його медичного освідування”, – кажуть у поліції.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство двох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення.

Перейти до панелі інструментів