27.10.2024
Новини

Тіло загиблого 28-річного Героя з Тернопільщини ідентифікували через 4 місяці після загибелі

Знову трагічна звістка на Тернопільщині. В Озернянській громаді прощаються із 28-річним захисником Ігорем Борисом. Тіло загиблого Героя ідентифікували через 4 місяці після загибелі, – повідомляють у громаді. 

“Біля населеного пункту Новодарівка Пологівського району Запорізької області 6 червня 2024 року загинув військовий нашої громади – Борис Ігор Олегович,17.02.1996 року народження, житель села Цебрів Цебрівського старостинського округу Озернянської громади.

16 липня 2024 року тіло загиблого Бориса Ігоря Олеговича, було евакуйоване, 4 жовтня 2024 року тіло загиблого було ідентифіковано в КУ «Запорізьке обласне бюро судово-медичної експертизи».
У скорботі низько схиляємо голови перед світлою памʼяттю Героя та висловлюємо співчуття, спільно розділяючи біль втрати з рідними та близькими Захисника України, який до останнього подиху віддано боронив рідну землю.

Сьогодні ми з сумом зустрічаємо Героя, який віддав своє життя за мирне небо над Україною.
Тіло Героя Бориса Ігоря Олеговича за попередньою інформацією, будуть везти орієнтовно 15:30 годині з Тернополя”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів