27.10.2024
Новини

Колишній керівник податкової Тернопільщини відчайдушно намагається поновитися на посаді – у суді знову розглянуть його справу

Справу про звільнення колишнього начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайла Яцини направили на новий розгляд до Тернопільського окружного адміністративного суду. Таке рішення прийняв Верховний суд України. Відколи скандального податківця звільнили, уже майже впродовж 2 років він намагається повернути собі посаду.

Раніше у Восьмому апеляційному адміністративному суді розглядали справу, де ексочільник позивався про визнання протиправними та скасування наказів, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку.

На початку січня 2023 року Михайла Яцину звільнили з посади. Таке рішення пов’язували з корупційними схемами. Раніше на хабарі у розмірі 5 000 доларів США затримали його заступника Сергія Бабія.

Яцину звільнили за згодою сторін. Пізніше він передумав і вирішив оскаржувати наказ про звільнення у судовій залі, заявивши, що заяву було написано під тиском. У квітні минулого року Михайло Яцина пробував оскаржити своє звільнення з роботи.

 

Перейти до панелі інструментів