27.07.2024
Новини

Колишній начальник податкової Тернопільщини Михайло Яцина намагається поновитися на посаді

Колишній начальник ГУ ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина намагається поновитися на посаді. Сьогодні у Восьмому апеляційному адміністративному суді розглядатимуть справу, де ексочільник позивається про визнання протиправними та скасування наказів, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку.

На початку січня цього року Михайла Яцину звільнили з посади. Таке рішення пов’язували з корупційними схемами. Раніше на хабарі у розмірі 5 000 доларів США затримали його заступника Сергія Бабія.

Яцину звільнили за згодою сторін. Пізніше він передумав і вирішив оскаржувати наказ про звільнення у судовій залі, заявивши, що заяву було написано під тиском. У квітні цього року Михайло Яцина пробував оскаржити своє звільнення з роботи.

Михайло Яцина родом з Тернопільщини. Кар’єру податківця починав на Кременеччині. З 1989 року –  старший державний податковий ревізор-інспектор Кременецького райфінвідділу, у 2006 році став головним державним податковим ревізором-інспектором відділу контрольно-перевірочної роботи Кременецької міжрайонної державної податкової інспекції Тернопільської області.

З 2009 року працював у Тернопільській податковій.

Перейти до панелі інструментів