19.04.2024
Здоров’я Новини Оперативно

Через ускладнення від кору у Тернополі померла молода жінка

Про смерть молодої мами повідомляє у соцмережі “Фейсбук” голова ОСББ, де проживала жінка. Вона захворіла на кір, від ускладнень місяць лежала в лікарні у комі. Проте побороти важкої недуги не змогла. Поховали Мар’яну 7 вересня.

“Сьогодні ми попрощалися з дуже хорошою і близькою нам людиною – Мар’яною – подругою, співмешканкою у будинку, активною помічницею, справжньою мамою для свого 6-річного сина Яромира, люблячою дружиною для свого чоловіка Андрія та різнобічно розвиненою та справді надзвичайно хорошою Людиною, з якою було цікаво: радитись, співпрацювати, святкувати, а інколи просто спілкуватись. Раптова хвороба (кір) та ускладнення після неї (місяць у комі) звели нанівець усі їх сімейні плани, мрії та сподівання. Ми, як мешканці будинку, у якому проживала Мар’яна, ще раз хочемо попросити у її сім’ї та родини прийняти наші щирі співчуття. Нехай спочиває з Богом! А Вам та й усім нам бажаю Сили, Душевного Спокою та Мудрості: Сили, щоб змінити те, що ми можемо змінити, Душевного Спокою, щоб змиритися з тим, чого не можемо змінити та Мудрості, щоб відрізнити Перше від Другого. Ми ніколи не забудемо життєрадісності, активності, щирості і мудрості Мар’яни”, – написав у соцмережі “Фейсбук” голова ОСББ Ігор Петришин.

Нагадаємо, це вже не перша смерть від ускладнень після кору у Тернополі. Третього травня цього року не стало 27-річного тернополянина Андрія Шморгана, за життя якого боролися у реанімації обласної університетської лікарні. У чоловіка було ускладнення після кору, він лежав у лікарні у важкому стані.

Досі лежить в комі у реанімації обласної дитячої лікарні 4-річний Славчик Яворський із села Дзвиняч Заліщицького району. Хлопчик впав у кому у січні цього року через ускладнення після кору, до свідомості не приходив досі. Батьки не покидають надії, що з дитиною буде все добре.

Колектив видання “Терміново” щиро співчуває рідним та друзям покійної Мар’яни… Вічна їй пам’ять…

Перейти до панелі інструментів