28.03.2024
Відео Новини Політика Спецпроекти

Що обіцяють виборцям Ігор Василів, Вадим Боярський та Богдан Іванусь (запис програми “Обирай.te”)

На сторінці “Терміново – Новини Тернопільщини”, яка є офіційною сторінкою у соцмережі Інформагентства “Терміново”, 2 липня стартував спецпроект “Обирай.te”. Веде політичне ток-шоу головний редактор видання Наталка Колтун.

Кандидати у народні депутати України, які балотуються на одномандатних виборчих округах Тернопільщини (163-167) мають змогу представити свої програми, бачення розвитку України, області і свого округу, розповісти про себе і відповісти на запитання глядачів. Їх можна ставити у коментарях до трансляції.

Ми працюємо з вівторка по п’ятницю о 19.00 год. у прямому ефірі.

2-5 липня нашими гостями були кандидати ОВО №163;

9-10 липня – ефірний час для кандидатів ОВО №164;

11-12 липня – на зустріч запрошуємо кандидатів ОВО №165;

16-17 липня – сподіваємось на зустріч із кандидатами ОВО №166;

18-19 липня – ефір надаємо кандидатам ОВО №167.

До участі у програмі запрошуємо представників усіх партій без винятку, а також самовисуванців. Проект “Терміново” працює за підтримки Європейського фонду “За демократію” і не належить жодній із партій.

10 липня виборці почули фрагменти програм і бачення розвитку України та міста кандидатів у депутати на 164-му ОВО Ігоря Василіва (“Слуга народу”), Богдана Івануся (самовисування) та Вадима Боярського (ВО “Батьківщина”). Позицію кожного з кандидатів можна побачити у відео.

 

11 липня гостями програми “Обирай.te” будуть кандидати у народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради України по 165-му виборчому округу (м.Зборів) Василь Мартюк (“Голос”), Віталій Горба (самовисування) та Іван Чайківський (самовисування).

Ми стартуємо о 19.30, стежте за сторінкою видання у соцмережі “Терміново- Новини Тернопільщини”. Запис програми можна переглянути наступного дня на сайті.

Перейти до панелі інструментів