28.03.2024
Uncategorized Новини

Заставному можна, а іншим зась?

Як зазначає інтернет-видання “Терен”, сьогодні, 21 червня, патрульні поліцейські встигли уже двічі побувати біля кафе Le Rock у центрі Тернополя. Причиною став конфлікт, який виник через облаштування тераси біля закладу.

Як розповідає власник закладу Олександр Пен    ьківський, вранці вони розпочали облаштування літньої тераси. Проте уже невдовзі з’явилися невідомі люди, які сказали: що їм не подобається наш об’єкт і що вони будуть його демонтовувати. Що цікаво, усі відповідні документи на цей об’єкт літньої торгівлі у керівництва закладу є: погодження Управління торгівлі МР, Управління архітектури МР та виконавчого комітету.

і люди сказали, що, не зважаючи на те, є документи чи їх немає, даний об’єкт тут стояти не буде. Я поцікавилася, що це за люди. Жіночка представилася заступником директора ТОВ «Креаторбуд» і сказала, що вони його сьогодні зріжуть, – розповідає Олександр Пеньківський.

Тож чоловік викликав поліцію, аби зрозуміти, чому його літню терасу, на яку є усі документи, демонтовують. Прийшли люди з болгарками і почали різати, і як свідомий підприємець я не розумію, чому хтось приходить на моє майно, вмикає інструмент і починає робити те, що йому подобається. Тому я викликав поліцію. Перший раз все закінчилося добре, вони написали пояснення. Але через дві години люди з болгарками повернулися, і тому я знову викликав патрульних, зараз чекаємо на слідчо-оперативну групу, – каже Олександр Пеньківський.

Перейти до панелі інструментів