19.04.2024
Здоров’я Новини

Уляна Супрун каже, що лаятися корисно для здоров’я

Влучно і точно застосована лайка, що описує наше ставлення до ситуації, і не спрямована образити співрозмовника, корисна для здоров’я. Дослідження показують, що саме така лайка і застосовується в побуті найчастіше. Вона призводить до нейтральних чи позитивних наслідків, пише в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун на своїй сторінці.

Автор проекту закону – народний депутат, лікар-дерматовенеролог Ольга Богомолець. Вона вважає, що прийняття подібного закону захистить культуру мови від ненормативної лексики.

Нагадаємо, днем раніше народний депутат, лікар-дерматовенеролог Ольга Богомолець внесла до парламенту проект Закону “Про протидію лихослів’ю” (про дематюкацію мови). Законопроект був розміщений 2 липня на сайті Верховної Ради України і має бути розглянутий Комітетом ВР з питань свободи слова та інформаційної політики. Вона вважає, що прийняття подібного закону захистить культуру мови від ненормативної лексики.

Соцмережі підняли на сміх законопроект і одразу ж відгукнулись на внесення подібного документу жартами, мемами і фотожабами.

Картинки по запросу дематюкація

Картинки по запросу дематюкація

Картинки по запросу дематюкація

 

 

Перейти до панелі інструментів